16 Δωρεάν πηγές επισκεψιμότητας για να διαφημισετε τα προιοντα σας στο camping-world.net το 2019

Κοιτάξτε μέσα από αυτή τη λίστα με τις πιο αποτελεσματικές πηγές δωρεάν επισκεψιμότητας και επιλέξτε τις επιλογές που ταιριάζουν περισσότερο στις ικανότητές σας!

Δεν είναι μυστικό: Όσο περισσότερους άνθρωπους προσελκύετε με τους συνδέσμους διαφήμισης σας, τόσο περισσότερη προμήθεια θα λάβετε.

Το μυστικό, ωστόσο, είναι το εξής: πώς να προσελκύσετε περισσότερους ανθρώπους ακριβώς; Πού θα βρείτε τις πιο αποτελεσματικές πηγές επισκεψιμότητας και πώς να σιγουρευτείτε ότι δεν σας κοστίζουν πάρα πολύ;

Από αυτό το άρθρο, θα μάθετε 16 τύπους δωρεάν πηγών επισκεψιμότητας που μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά επωφελείς. Επιπλέον, θα μπορείτε να επιλέξετε τα κανάλια που ταιριάζουν στις δικές σας προσωπικές προτιμήσεις και δυνατά σημεία!

 

Καλύτερες πηγές δωρεάν επισκεψιμότητας για επιχειρηματίες που τους αρέσει η γραφή

1. Πηγαίνετε στα φόρουμ

2. Απαντήστε σε ερωτήσεις σχετικά με την Quora

3. Δημοσίευση στο Reddit

4. Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

5. Γράψτε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο

6. Δημοσίευση σε ιστότοπους Δωρεαν Αγγελιων.

 

Οι καλύτερες δωρεάν πηγές επισκεψιμότητας για επιχειρηματίες που τους αρέσουν τα βίντεο

7. Δημιουργήστε ένα κανάλι YouTube

8. Ακολουθήστε τα σχετικά κανάλια

9. Αφήστε πολύτιμα σχόλια

10. Τοποθετήστε τα βίντεό σας σε άλλες πλατφόρμες

 

Δωρεάν πηγές επισκεψιμότητας για τους φίλους των κοινωνικών μέσων

11. Δημιουργήστε έναν ειδικό λογαριασμό

12. Να ενημερώνετε τακτικά το περιεχόμενο

13. Μετασχηματισμός τύπων περιεχομένου

 

Δωρεάν πηγές επισκεψιμότητας για κοινωνικούς και εξωστρεφείς επιχειρηματίες

14. Cross promotion

15. Δημοσίευση επισκέπτη (Guest Posting)

16. Guest featuring

 

1. Πηγαίνετε στα φόρουμ

 

Δεν χρειάζεται πραγματικά να είστε υπερ-ικανός συγγραφέας για να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις συμβουλές σας σε ένα εξειδικευμένο φόρουμ, αλλά είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί: κάθε φόρουμ έχει τους δικούς του κανόνες που υποχρεώνουν τους επισκέπτες να ακολουθούν ορισμένους κανονισμούς.

 

Αν θέλετε να αποκτήσετε αρκετή επισκεψιμότητα από την ανάρτηση του φόρουμ σας, πρέπει πρώτα απ ‘όλα να μάθετε τι ακριβώς μπορείτε και δεν μπορείτε να γράψετε σε αυτήν την συγκεκριμένη κοινότητα.

Στη συνέχεια, είναι σημαντικό να μοιραστείτε πολύτιμες συμβουλές: όσο πιο χρήσιμοι είστε για τους ανθρώπους, τόσο πιο γρήγορα θα κερδίσετε την αναγνώριση και τόσο πιο γρήγορα θα γίνετε αξιόλογο μέλος κάποιου φόρουμ.

 

Προφανώς, θα εμπνεύσει περισσότερη εμπιστοσύνη στις προσφορές των συνδέσμων των προϊόντων σας.

 

Προσθέστε στο σύνδεσμο του προϊόντος την υπογραφή του φόρουμ σας (αν επιτρέπεται σε αυτήν την πύλη): κάθε φορά που δημοσιεύετε μια απάντηση ή σχόλιο, θα εμφανίζετε στους αναγνώστες του φόρουμ η διεύθυνση του προϊόντος σας και θα τους παρασύρει να την επισκεφτούν.

 

2. Απαντήστε σε ερωτήσεις σχετικά με την Quora

 

Η πύλη Quora θεωρείται ότι είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να δημιουργήσει ένα υγιές ποσό της επισκεψιμότητας. Σε αυτήν την πλατφόρμα, οι χρήστες δημοσιεύουν τα ερωτήματά του ενδιαφέροντος τους και διάφοροι ειδικοί (πιστοποιημένοι ειδικοί και απλά έμπειροι άνθρωποι χωρίς επαγγελματικό υπόβαθρο) δίνουν τις απαντήσεις τους και μοιράζονται τις απόψεις τους για το θέμα.

Όπως μπορείτε να μαντέψετε, οι άνθρωποι που αφήνουν τις ερωτήσεις τους εκεί είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να βρουν τη λύση για το ερώτημά τους – αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πραγματικά εύκολο να τους μετατρέψετε σε αγοραστές και πιστούς πελάτες (σε περίπτωση που το κατάστημά μπορεί πραγματικά να βοηθήσει με τα αιτήματά τους!) .

 

Κοιτάξτε τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις και απαντήστε σε εκείνες που σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με την θέση του προϊόντος σας ή με την επαγγελματική σας εμπειρία – μερικές φορές χρειάζεται κάποια εφευρετικότητα για να σκεφτείτε μια ειλικρινή και χρήσιμη απάντηση που θα ταιριάζει και στα δικά σας συμφέροντα!

 

3. Δημοσίευση στο Reddit

 

Αυτός είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας κυκλοφορίας, αλλά για έναν άπειρο συγγραφέα, το Reddit μπορεί να φαίνεται αρκετά προκλητικός προορισμός.

Το Reddit είναι διάσημο για την απαιτητική κοινότητα: δεν μπορείτε απλά να πάτε εκεί και να αρχίσετε να δημοσιεύετε τους συνδέσμους και τις διαφημίσεις σας χωρίς να αποκλειστείτε αμέσως. Πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στο Reddit και να προσπαθήσετε να κερδίσετε κάποιο κάρμα παρέχοντας βοήθεια στους άλλους. Επίσης πρέπει να περάσουν γύρω στις 10 μέρες για να μπορείτε να κάνετε δημοσιεύσεις χωρίς να αποκλειστείτε.

Ταυτόχρονα, η πύλη βλέπει μια αυξανόμενη δημοτικότητα και προσελκύει καθημερινά ένα εντυπωσιακό αριθμό αναγνωστών, γεγονός που την καθιστά ιδανικό προορισμό για επιχειρηματίες που αναζητούν σταθερή πηγή κυκλοφορίας.

 

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε σωστά το δυναμικό κίνησης Reddit, ξεκινήστε με την εύρεση κατάλληλων ομαδων (subreddits) και βοηθήστε εκεί με τη δύναμη της γνώσης σας. Μόλις φτάσετε στο απαραίτητο επίπεδο αξιοπιστίας, μπορείτε να γράψετε τις δικές σας θέσεις που δεν προωθούν άμεσα τα προϊόντα σας.

 

4. Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

 

Ένα ελκυστικό email με μια ελκυστική γραμμή θέματος είναι ένας καλός τρόπος για να υπενθυμίσετε την παρουσία σας και να παρακινήσετε τον παραλήπτη να ρίξει μια ματιά στα προϊόντα σας για άλλη μια φορά.

 

Για να μην τρομάξετε τους αναγνώστες σας ή να θέλουν να διαγραφούν από τη λίστα, χρησιμοποιήστε και περιστρέψτε διαφορετικούς τύπους email: ενημερώσεις προϊόντων, ανακοινώσεις πωλήσεων, ειδοποιήσεις για τα νεώτερα άρθρα , προϊόντα  με ειδικές προσφορές για τους συνδρομητές κ.λπ.

 

5. Γράψτε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο

 

Εάν έχετε κάτι πολύ πολύτιμο για να μοιραστείτε με το κοινό σας και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μακρύ, συνεκτικό, καλά δομημένο και λογικά οργανωμένο κείμενο, ένα ηλεκτρονικό βιβλίο είναι αυτό που μπορεί να σας φέρει φήμη, δόξα και χρήματα.

Ένα ηλεκτρονικό βιβλίο είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο δημιουργίας κίνησης: δεν υπάρχουν καθόλου δαπάνες για την παραγωγή ηλεκτρονικών βιβλίων και μπορείτε εύκολα να τα διανείμετε στον ιστό, ώστε να προσελκύετε νέους αναγνώστες, να αποθηκεύετε επισκέπτες και αγοραστές χωρίς επιπλέον κόστος.

 

Τα ηλεκτρονικά βιβλία σας δίνουν στοχευμένη επισκεψιμότητα: το άτομο που πήρε το βιβλίο σας ενδιαφέρεται ήδη για τις γνώσεις και την εμπειρία σας, οπότε είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς να τον μετατρέψετε σε πραγματικό αγοραστή.

 

6. Δημοσίευση σε ιστότοπους Δωρεαν Αγγελιων.

 

Κάθε χώρα έχει τη δική της σειρά διαδικτυακών τοποθεσιών με διαφήμιση: οι ιστότοποι αυτοί επιτρέπουν στους χρήστες να δημοσιεύουν δωρεάν τις διαφημίσεις τους και συνήθως θεωρούνται εργαλεία για την αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας.

Αν η διαφήμισή σας περιέχει σχετικές λέξεις-κλειδιά και πληροί τις συγκεκριμένες απαιτήσεις πλατφόρμας, είναι πιθανό να κάνετε τους θεατές να ενδιαφέρονται: όπως μπορείτε να μαντέψετε, αυτοί οι άνθρωποι έχουν ήδη πολλά κίνητρα για να πραγματοποιήσουν μια αγορά επειδή επισκέπτονται αυτόν τον συγκεκριμένο ιστότοπο διαφήμισης.

 

Μην περιορίζετε τον εαυτό σας με μια διαφήμιση που τοποθετείται σε έναν ιστότοπο: δημιουργήστε μια σειρά ελαφρώς διαφορετικών διαφημίσεων και δημοσιεύστε τις σε διάφορες κατηγορίες σε διάφορους ιστότοπους μικρών διαφημίσεων.

 

7. Δημιουργήστε ένα κανάλι YouTube

 

Περιέργως, οι χρήστες χρησιμοποιούν το YouTube για διάφορους σκοπούς: να περάσουν το χρόνο τους (προφανώς), να αναζητήσουν πολύτιμες πληροφορίες, να μοιραστούν τα επιτεύγματά τους και τα δημιουργικά έργα κ.λπ.

Έτσι, και το κανάλι YouTube που δημοσιεύει εξαιρετικά ενημερωτικά βίντεο μαζί με διασκεδαστικά, μπορεί να προσελκύσει μεγάλη προσοχή των χρηστών της πλατφόρμας. Σημαίνει ότι μπορείτε να ωφεληθείτε σε μεγάλο βαθμό από αυτό!

 

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο περιεχόμενο των βίντεό σας: αν δεν είναι τέλειες από τεχνική / οπτική άποψη, αλλά εξηγούν ή περιγράφουν κάτι ενδιαφέρον ή σημαντικό, εξακολουθούν να βλέπουν μια θετική ανταπόκριση από τους θεατές.

 

8. Ακολουθήστε τα σχετικά κανάλια

 

Είναι σαφές ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά απλή στρατηγική, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι αναποτελεσματική!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε κανάλια YouTube που συνδέονται κατά κάποιο τρόπο με τα προϊόντα που θελετε να πουλησετε στο κατάστημά ή με όλη την επιχείρηση.

 

Η αναγνώριση είναι το κλειδί για την οικοδόμηση ενός ισχυρού όπλου και σίγουρα είναι σημαντικό να προσελκύσετε περισσότερους ανθρώπους στο κατάστημά.

 

Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας φαίνεται αξιόπιστος και καθιστά σαφές ποιος είστε και ποια είναι τα προϊόντα σας. Ελέγξτε εάν οι σύνδεσμοι του καταστήματός  εμφανίζονται στην ενότητα “Πληροφορίες” και δώστε προσοχή στις περιγραφές των βίντεό σας.

 

9. Αφήστε πολύτιμα σχόλια

 

Κάθε φορά που ανακαλύπτετε ένα οπτικά ελκυστικό, χρήσιμο ή συναισθηματικό βίντεο που είναι αφιερωμένο σε ορισμένα θέματα που αφορούν τα προϊόντα σας , χρησιμοποιήστε το πεδίο σχολίων για να ευχαριστήσετε τον συγγραφέα για την απίστευτη δουλειά και να μοιραστείτε την προσωπική σας γνώμη σχετικά με το θέμα .

 

Μην αφήνετε ένα σχόλιο μόνο για λόγους σχολιασμού: ο στόχος σας είναι να αποκτήσετε εξέχουσα θέση σε αυτόν τον συγκεκριμένο τομέα της γνώσης. Όταν αφήνετε ένα σχόλιο κάτω από ένα δημοφιλές / ενημερωτικό βίντεο, μπορείτε εύκολα να προσεγγίσετε ένα μέρος του κοινού αυτού του καναλιού, οπότε πρέπει να είστε ευγενικοί και επαγγελματίες στα γραπτά σας.

 

10. Τοποθετήστε τα βίντεό σας σε άλλες πλατφόρμες

 

Γιατί να περιορίσετε τον εαυτό σας με το YouTube όταν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές πλατφόρμες που μπορούν επίσης να προσελκύσουν εκατοντάδες θεατές (και πιθανούς αγοραστές);

Ανάλογα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των προϊόντων σας γενικότερα το Dailymotion, Vimeo, ακόμη και η 9GAG τηλεόραση μπορεί να αποδειχθεί υπέροχο μέρος για να μοιραστείτε τα βίντεό σας.

 

Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τα βίντεό σας και στα κοινωνικά δίκτυα! Αν θέλετε να τα εμφανίσετε στο Facebook, είναι καλύτερα να τα μεταφορτώσετε απευθείας στην πλατφόρμα και όχι μόνο να μοιράζεστε έναν σύνδεσμο από κάποια εξωτερική πηγή.

 

Τα κοινωνικά δίκτυα εφευρέθηκαν για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να μιλάνε ο ένας με τον άλλο και να μένουν συνδεδεμένοι. Έτσι, όσον αφορά τη διανομή πληροφοριών και την ευαισθητοποίηση σχετικά με αυτό τα κοινωνικά μέσα είναι αναντικατάστατα και εξαιρετικά πολύτιμα. 

 

11. Δημιουργήστε έναν ειδικό λογαριασμό

 

Μια ομάδα Facebook, ένας λογαριασμός Instagram / Twitter / Pinterest ή μια σελίδα σε οποιοδήποτε άλλο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο είναι απαραίτητη όχι μόνο για την κοινωνική σας απόδειξη, αλλά και για την αναγνώριση των προϊόντων σας και την επιχειρηματική σας έκθεση.

Βοηθά στην επίτευξη ενός ευρέος κοινού από δυνητικούς αγοραστές, διευκολύνει την συνομιλία με τους μελλοντικούς πελάτες και χρησιμεύει ως βολική πλατφόρμα για την επίδειξη των προσφορών σας στο κατάστημα.

 

Πριν ξεκινήσετε να καλείτε τους χρήστες του Διαδικτύου να προβάλλουν / παρακολουθούν τον λογαριασμό κοινωνικών μέσων σας, βεβαιωθείτε ότι αυτή η σελίδα διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας και έχει ήδη αρκετές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις.

 

12. Να ενημερώνετε τακτικά το περιεχόμενο

 

Για να κρατήσετε τους θεατές και τους οπαδούς σας σε ενδιαφέρον, πρέπει να δημοσιεύσετε κάτι με συνέπεια. Ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας δημοσιεύσεις που θα ενθαρρύνουν τους αναγνώστες σας να συζητούν τις καταχωρήσεις σας, να επισκέπτονται το κατάστημά και τελικά να κάνουν μια αγορά.

 

Πείραμα με αλληλεπιδραστικές αναρτήσεις: δημοσκοπήσεις, ψηφοφορίες, διαγωνισμούς και άλλες δραστηριότητες που κάνουν τους οπαδούς να βλέπουν τα προϊόντα σας είναι πραγματικοί μαγνήτες κυκλοφορίας.

 

13. Μετασχηματισμός τύπων περιεχομένου

 

Αν δεν έχετε ιδέες τι να δημοσιεύσετε, δείτε το περιεχόμενο που έχετε ήδη και προσπαθήστε να το μετατρέψετε σε κάτι διαφορετικό.

Για παράδειγμα, μπορείτε να μετατρέψετε ένα σύντομο άρθρο σε εικόνες, ένα κείμενο λειτουργιών προϊόντος – σε ένα απλό βίντεο κ.λπ.

Πρώτα απ ‘όλα, θα σας δώσει την ευκαιρία να προσελκύσετε την προσοχή των ανθρώπων που δεν παρατήρησαν το αρχικό κομμάτι του περιεχομένου λόγω των χαρακτηριστικών τους (κάποιοι αγνοούν τα μακρά κείμενα, άλλοι δεν δίνουν σημασία στα βίντεο, κάποιος απλά περιστρέφει φωτογραφίες , και τα λοιπα.).

Επιπλέον, έχοντας το ίδιο κομμάτι περιεχομένου σε μια νέα μορφή, θα μπορείτε να το δημοσιεύσετε σε κοινωνικά μέσα που δεν ήταν κατάλληλα γι ‘αυτό πριν (για παράδειγμα, δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια καταχώρηση κειμένου στο Pinterest, αλλά αντίθετα, μπορείτε να το μετατρέψετε σε μια εικόνα και να φτάσετε εύκολα σε ένα νέο ακροατήριο).

 

Εάν μετατρέπετε ένα κομμάτι περιεχομένου σε διαφορετική φόρμα και συγκεκριμένα θέλετε να τοποθετήσετε αυτή τη νέα δημοσίευση σε ορισμένα συγκεκριμένα κοινωνικά δίκτυα, μάθετε τις τεχνικές απαιτήσεις του επιτρεπόμενου μήκους κειμένου, της διάρκειας του βίντεο, του μεγέθους και της ανάλυσης των εικόνων κ.λπ.

Αν δεν βλέπετε δυσκολίες στην έναρξη και τη διατήρηση μιας συνομιλίας με κάποιον που δεν γνωρίζετε, μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα σας και σε άλλα άτομα σε προσωπικό επίπεδο. 

 

14. Cross promotion

 

Απλά μιλώντας, μπορείτε να βρείτε ένα blog / κατάστημα που είναι χτισμένο γύρω από την ίδια θέση με τη δική σας, και επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη.

Προσφέρθειτε να αναφέρετε ο ένας τον άλλον στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, προκειμένου να αυξήσετε την κάλυψη του κοινού σας και συζητήστε τις λεπτομέρειες της απόσπασης.

Με άλλα λόγια, αυτό είναι κάτι παρόμοιο με τη στρατηγική Instagram shoutouts – η μόνη εξαίρεση είναι ότι κανένας από εσάς δεν το κάνει για χρήματα.

Θυμηθείτε ότι σε αυτή την περίπτωση, αυτό το άτομο είναι ο συνεργάτης σας και όχι ο ανταγωνιστής σας! Και οι δύο επωφελειστε από αυτή τη συνεργασία, οπότε είναι καλό κλειδί για μια εποικοδομητική συνεργασία.

 

15. Δημοσίευση επισκέπτη (Guest Posting)

 

Αυτό είναι το επόμενο βήμα στη μακροχρόνια φιλία σας με το λογαριασμό ενός επισκέπτη (guest) που έχετε επιλέξει. Βασικά, σε αυτό το στάδιο, προσφέρετε στον επισκέπτη( Guest ) να γράψει ένα άρθρο στο ιστολόγιό του / της και να ζητήσετε να αναφερθεί στα προϊόντα σας.

Όλοι χρειάζονται καλό περιεχόμενο, γι ‘αυτό είναι πιθανόν να συμφωνήσει. Θυμηθείτε ότι πολλοί νέοι δυνητικοί αγοραστές θα δουν το άρθρο του επισκέπτη (Guest)  και η ποιότητά του θα επηρεάσει τις αποφάσεις για αγορά των προϊόντων σας.  

 

16. Guest featuring

 

Υπάρχουν πολλοί τύποι συνεργασίας που μπορείτε να δοκιμάσετε: γυρίστε ένα μέρος για το βίντεο του επισκέπτη σας (Guest), δώστε μια συνέντευξη για τους ειδικούς του κλάδου, συνεισφέροντας σε ένα χρηματικό έπαθλο ενός διαγωνισμού που κρατάτε μαζί κ.λπ.

 

Μην ξεχάσετε να βεβαιωθείτε ότι είστε στη λίστα των χορηγών / Guest Stars / συγγραφέων!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *